Reiki

For nogle kan en ManuVision behandling være for udfordrende. Derfor tilbyder jeg også en alternativ Reiki behandling.

Denne type behandling er en blanding af egne erfaringer indenfor ManuVision- og Reikibehandlinger samt Qi Gong og er en langsommelig og meditativ behandling, hvor jeg lægger mine hænder forskellige steder på din krop og lade dem virke der, hvor du har brug for det.

Sådan en behandling er utrolig rolig og beroligende for kroppen. Man kommer oftest i en slags meditativ tilstand og får mulighed for at koble helt af. Men det er meget forskelligt hvad du vil mærke. Nogle ser farver, mærker prikken og stikken, mens andre blot mærker en varme eller ligefrem falder i søvn. Det er der absolut ikke noget forkert i, da du stadig vil modtage den varme energi.

 

Hvordan foregår en behandling?

Efter en kort samtale, lægger du dig til rette på en massagebriks, påklædt og med et tæppe over dig. I behandlingen vil jeg lægge mine hænder forskellige steder på din krop* og lade dem hvile der, hvor det er nødvendigt. Der kan komme let pulsering til og måske strygning af meridianbanerne. Det hele er ganske roligt og der vil normalt ikke blive talt sammen under behandlingen.

Vi afslutter behandlingen med et stort glas vand og evt. med at tale om din oplevelse af behandlingen.

Det er fint, hvis resultatet er, at du får mod på at modtage en ManuVision-behandling,  men det er lige så fint, med at fortsætte med Reiki behandlingen og  få udbytte af denne gode og nærende energi, som ligger i at blive berørt, at få omsorg og at give sig selv lov til at slappe af – og for en gangs skyld at modtage.

Hvis du har lyst til at prøve eller har nogle spørgsmål angående denne behandling er du meget velkommen til at sende en mail eller ringe.

 

*Kønsdele vil ikke blive berørt!