Qi Gong

QI GONG KURSER OG TRÆNING

På Qi Gong kurset og i træningen lærer vi basale Qi Gong former fra forskellige retninger og skoler. Qi Gong er kinesisk helse- og bevægelseskunst, som bevæger Qi (livsenergi) rundt i kroppen og kan derved opløse blokeringer og stagneringer. Qi Gong giver dig en grounding og ny energi, styrker din krop og ikke mindst bringer dig tilbage til dig selv. Det er som meditation i bevægelse.

Øvelserne tager fat i dig lige der, hvor du er – om du er i top form eller lige skal komme i gang igen. Bevægelserne rammer altid lige det niveau du har og giver lyst til at tage skridtet dybere, når du er klar.

DET PRAKTISKE!

Qi Gong er for alle og ingen forudsætninger nødvendigt – spørg gerne hvis du er i tvivl.

OBS! Tilmelding er nødvendig hos mig. Det er efter først til mølle princip, da der er begrænset antal pladser.


Mit første møde med Qi Gong var i 2008, hvor jeg deltog i et af Dr. Roy Jenzens kurser i Australien og lærte ham at kende, både som akupunktør og underviser i Qi Gong.

Det var en stort oplevelse, en helheds-følelse som jeg ikke mindes, at havde oplevet før. Og det blev jeg bidt af.

Siden da deltager jeg hvert år i forskellige  Qi Gong-workshops og har hold en workshop med Roy i København i sommerne 2017 og 2018.

Hvis du har interesse i at deltage i en workshop her i København eller andre steder i Europa kontakt mig for nærmere information.

Vil du vide mere om Roy Jenzen og hans virke, da klik her.

Desuden er jeg startet op som Qi Gong instruktør og videruddanner mig hos Torben Rif  her i Danmark. Se mere på www.ptcc.dk

Vil du læse mere om Qi Gong, kan jeg anbefale en artikel fra magasinet Psykologi, hvor jeg medvirker: Artikel-Psykologi.