Om mig

Mit navn er Jan Kautz og jeg er uddannet ManuVision behandler og træner siden Juni 2015. Desuden er jeg undervisningsassistent i ManuVision husets uddannelser og fast træner torsdage.

Siden jeg er blevet færdiguddannet har jeg været på en vild rejse igennem forskellige og helt fantastiske videruddannelser, som omfatter Breathing-kurser med Stanley Rosenberg, Tuina med Jonas Brenner, Qi Gong med Roy Jenzen og Torben Rif, Muskelaktivering med Douglas Heel og ikke mindst Heartfulnes træning med Stéphanó Sabetti. Lige nu er jeg i gang med at uddanne mig til Embodiment Coach ved Mark Walsh.

Jeg er meget glad for at være frivillig behandler hos Vilde Liv, som er et projekt for unge som færdes på og omkring Christiania og vil give et alternativ til f.x. at ryge hash, kriminalitet og ensomhed, med at forsøge at åbne op for nogen af de muligheder, som findes for dem.

Min første uddannelsesrejse blev afsluttet med en Mag. Art. i filosofi og tysk ved Universitet Hamburg i Tyskland, hvor jeg oprindelig er fra.

Efter at have været bosat et år i Spanien, og rejst igennem Mellem- og Nordamerika, lever jeg nu siden 2006 i København.

I 2007 blev jeg uddannet i Reiki I og 2009 i Reiki II ved Hanne Fritzbøger.

I 2008 rejste jeg nogle måneder til Australien, hvor jeg lærte at udøve Qi Gong. Sidenhen er Qi Gong blevet til en passion og et fantastisk supplement til mit arbejde som kropsbehandler. Se mere info under Qi Gong

Udover mit virke som kropsbehandler er jeg Ekstern Lektor ved Copenhagen Business School.